Tennisdoek levert snel en tegen zeer lage tarieven. Dat kan alleen indien uw bestanden aan de juiste specificaties voldoen.

Algemeen:
– Wij printen tot 20 centimeter van de rand
– De minimale printbare lijndikte is 2 centimeter
– Vermijd het afdrukken van markeringen in uw bestand, zoals vouw-, snij-, pons- of registratietekens, omdat deze anders worden afgedrukt.

Bestandstypes
We hebben uw printgegevens nodig als gevectoriseerd bestand. Om er zeker van te zijn dat uw bestand uit vectoren bestaat, zoomt u in op het motief – als u afzonderlijke kleurblokken (pixels) niet kunt zien, kunt u uitgaan van een vectorafbeelding (zie ook hieronder ‘wat zijn vectorafbeeldingen?’)

 

Wat zijn vectorafbeeldingen?

Zoals te zien is in de bovenstaande afbeelding: Als u de schermweergave van een bestand vergroot, wordt het verschil tussen rasterafbeelding (pixelafbeeldingen) en vectorafbeeldingen vaak snel duidelijk. Terwijl de rand van de vectorafbeelding altijd glad blijft bij elke vergroting, zal de rasterafbeelding uiteindelijk getrapte patronen vertonen. Veelgebruikte bestandsextensies voor vectorafbeeldingen zijn: .ai .pdf .eps .cdr.

Rasterafbeeldingen (pixelafbeeldingen) zoals: .jpg .tif .png .psd .bmp kunnen niet worden gebruikt.

Tekst
– Zorg dat uw teksten groot en goed leesbaar zijn (uw doek wordt op afstand gelezen).
– Gebruik waar mogelijk grote en vetgedrukte lettertypen.
– Converteer alle lettertypen naar paden of bezorg ons de juiste lettertypen.

Wanneer u twijfelt kunt u contact met ons opnemen. Wanneer uw bestand niet geschikt is, ontvangt u van ons bericht en kunt u een nieuw bestand aanleveren.