Service

Service

Bij Tennisdoek.nl staat service en kwaliteit voorop.
Wij werken daarom alleen met de beste materialen, onze Tennisdoeken zijn niet alleen UV-bestendig maar ook water-bestendig. Onze Tennisdoeken worden met zorg gemaakt zodat wij garant kunnen staan voor een stuk kwaliteit. Het is namelijk het visitekaartje van uw sponsors en de vereniging.
Verder zijn de doeken verkrijgbaar in bijna elk formaat en in diverse kleuren. De opdrukken zijn mogelijk in maximaal 4 kleuren en natuurlijk zwart of wit (of een combi hiervan).

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord.

Levering

De levertijd van de Tennisdoeken is doorgaans 15 werkdagen  nadat de bestanden en de offerte door u zijn goedgekeurd. In het hoofdseizoen kan het iets uitlopen dus bestel op tijd om teleurstelling bij uw toernooi te voorkomen.

Ophangsystemen

Als u een Tennisdoek besteld is deze standaard voorzien van musketon-haken. U kunt het doek dus direct ophangen en hoeft geen extra kosten te maken voor een ophangsysteem.

Ontwerpen

Mocht u zelf geen ontwerp hebben, neem dan vrijblijvend contact op met onze studio. Wij zorgen dan voor een passend ontwerp (studio@tennisdoek.nl). Bellen kan natuurlijk ook op 0251 – 86 03 88.

Ook een tennisdoek met uw naam?

Vraag vandaag nog een offerte aan