Tennisdoek heeft de hardste service.

Bij Tennisdoek staat u als klant centraal. Wij zijn de nummer 1 voor tennisdoeken in Nederland en België. Waarom? Omdat wij met u meedenken, altijd zorgen voor een passende oplossing en net dat stapje verder gaan waardoor u ontzorgd wordt.

Zo denken we graag mee bij het bestellen van de juiste doeken in de juiste maten. Daarnaast leveren we altijd gratis alle benodigde ophangmaterialen mee. Tot slot zijn we altijd bereikbaar voor vragen over de juiste maatvoering, het juist ophangen van de winddoeken of andere vragen.

Vraag direct een offerte aan
Tennisdoek-Beverwijk-Bedrukte-tennisdoeken-bestellen-voor-tennisverenigingen-Tennisdoek

Tennisdoeken uit Nederland.

Omdat wij onze tennisdoeken laten maken in Nederland, kunnen wij snel leveren. Daarnaast staan we garant voor de kwaliteit van onze producten, we weten immers waar uw doek gemaakt wordt.

En daar profiteert u natuurlijk van:

  • Snelle levering binnen zeven werkdagen.
  • De laagste prijzen van Nederland en België.
  • Milieuvriendelijke productie en materialen.
  • Een Nederlandse klantenservice met kennis.

Doordat onze bedrukte winddoeken in Nederland gemaakt worden, zijn wij er ook zeker dat er aan alle (milieu)eisen wordt voldaan. Daarbij weten wij ook dat de gebruikte HDPE materialen en de verf aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Door onze HDPE doeken in Europa te laten vervaardigen en in Nederland af te laten werken, weten we zeker dat de kwaliteit goed is en dat de gebruikte materialen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Ook onze watergedragen verven wordt in Europa gemaakt en zijn milieuvriendelijk.

Door een nieuwe en innovatieve productietechniek kunnen wij uw winddoeken ook tegen zeer voordelige tarieven aanbieden. Daar wordt u als klant natuurlijk vrolijk van want dat betekent dat u meer geld overhoudt voor uw vereniging.

Winddoeken uit Nederland.

Bij Tennisdoek.nl bent u dus verzekerd van Oer-Hollandse kwaliteit. Dat is niet alleen goed voor de uitstraling van uw vereniging, ook het milieu en natuurlijk de clubkas profiteren hiervan.

Heeft u andere specifieke wensen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Vraag direct een offerte aan

Twijfelt u over de juiste maat of over het ophangen van uw tennisdoeken?

Hier vindt u tip en tricks voor het inmeten, bestellen en ophangen van uw tennisdoeken.

Wij helpen u graag met onze gratis handleiding. 

Gratis handleiding aanvragen